Diensten

Aanleg

WhatsApp Image 2020-08-18 at 21.36.36

Of u een geheel nieuwe tuin wilt of dat u kleine veranderingen in uw tuin wilt aanbrengen het is allemaal mogelijk !
Nadat het ontwerp en de offerte door u zijn goedgekeurd kunnen wij aan de slag!
Tijdens het maken van de tuin hebben wij nauw contact met onze klanten zodat de tuin ook word zoals de klant verwacht.

 

Renovatie

WhatsApp Image 2020-08-18 at 21.39.10

Heeft de tuin een lange tijd niet meer de aandacht gekregen die hij nodig heeft !
Wij kunnen er voor zorgen dat de tuin weer terug gebracht word in z’n oude glorie.
Daarbij hergebruiken wij zoveel mogelijk oude materialen, indien nodig, aangevuld met nieuwe materialen. hierna kan u weer als vanouds van uw tuin genieten.

Onderhoud

WhatsApp Image 2020-08-18 at 21.33.17

Voor alles wat groeit geld dat het onderhoud nodig heeft, zo ook uw tuin! Wij nemen graag alle zorg voor uw tuin over. Hier bieden wij verschillende mogelijkheden voor aan. Het onderhoud kan op ad hoe basis maar wij werken ook met aantrekkelijke onderhoudscontracten.

 

Boomverzorging

WhatsApp Image 2020-08-18 at 21.24.26

Bomen hebben verzorging nodig zodat een boom zich op een evenwichtige manier kan ontwikkelen. Denk hierbij aan het verwijderen van dood hout en het snoeien van de zwakke takken of vormsnoei.
Zo krijgt de boom door middel van boomverzorging zijn sterke vorm. Mocht dit niet meer mogelijk zijn of de boom moet vanwege een andere reden verwijderd worden, dan kan de boom ook door ons vakkundig weggehaald worden.

Beregening

Beregening

Heeft u een grote tuin en wilt u niet tijdens de hete zomer avonden met de tuinslang in de hand staan, Dan kunt u door ons een beregening’s installatie laten aanleggen. Deze kan volledig automatisch of zelfs via de telefoon vanaf uw vakantieadres het vochtigheidsgehalte van uw tuin op peil houden. Dit kan met leidingwater of, afhankelijk van de locatie, met grondwater.

Tuinhuisjes,schuttingen en kleine constructie werkzaamheden.

WhatsApp Image 2020-08-18 at 21.27.17

Voor de bouw van een houten tuinhuisje, een schutting of andere tuinconstructies, bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. dit varieert van hout – beton schuttingen, diverse vormen van tuinhuisjes, veranda’s, overkappingen of tentdoekschaduwplaatsen tot plantenbakken of omamenten van cortenstaal.

Grondwerkzaamheden

WhatsApp Image 2020-08-18 at 21.52.41

Grondwerkzaamheden zoals het aanleggen van riolering, het machinaal uitgraven van funderingen, een zwembad of het ingraven van een trampoline kunnen wij voor u verzorgen.

Wij staan klaar voor u!

Neem vrijblijvend contact met ons op !